Vi vill använda spårningskakor för att förbättra din upplevelse.

Naken på nätet (Uppdrag Granskning)

Linus och Julia har aldrig träffats men deras liv flätas samman i den här dokumentären, där båda är offer, men ingen vet vem som är gärningsman.
14-åriga Julia har flera mardrömslika veckor med rädsla och skuldkänslor bakom sig. Hon har inte vågat berätta för sina föräldrar vad som hänt. Men nu känner hon att hon måste få hjälp – någon som kallar sig Linus har pressat henne på nakenbilder under en längre tid.
En okänd man har stulit Linus identitet på nätet, för att lura och utpressa unga tjejer. Mannen får dem att skicka nakenbilder – sen hotar han att publicera bilderna om han inte får fler. Linus polisanmäler identitetsstölden, medan de unga tjejerna anmäler utpressningarna – men polisen kan inget göra. Anmälan efter anmälan läggs ned. Sökandet efter den okände gärningsmannen blir en jakt mot klockan, när offren blir fler och fler.

Artikelnummer
KMEDIA1594
200,00 kr

En okänd man har stulit Linus identitet på nätet, för att lura och utpressa unga tjejer. Vem är mannen? Jakten på honom blir en jakt mot klockan, medan de unga offren bara blir fler och fler.

Samhällskunskap (högstadiet)

• Möjligheter och risker förknippade med Internet och kommunikation via elektroniska medier.

Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in