Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller för Kunskapsmedia Groups webbsidor, där varumärkena Kunskapsmedia, Solfilm Media, ETS Media och Eduklips ingår, och beskriver på vilket sätt vi sparar och hanterar din personliga information samt dina rättigheter när du handlar i vår webbtjänst.

Din personliga information kommer att lagras och hanteras i en trygg, konfidentiell och säker miljö. Kunskapsmedia Group kommer inte lämna ut din information till en tredje part i marknadsföringssyfte utan ditt medgivande.

Väljer du att delta i Kunskapsmedia Groups kampanjer på sociala medier som Facebook eller Instagram får du frågan om du godtar kakor. Genom att godkänna dessa medger du att dina personuppgifter administreras och lagras hos tredje part, och att du själv ansvarar för att kontakta dem för eventuella justeringar, eller om du vill att de tas bort.

Genom att handla via vår webbsida godkänner du att vi använder din personliga information för att kunna hantera din beställning. Dina uppgifter kan även användas i eventuella marknadsföringsutskick. Dessa utskick kan du dock alltid välja att avregistrera.

All behandling av personuppgifter inom Kunskapsmedia Group sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Inom EU/EES gäller dataskyddsförordningen, GDPR från 25 maj 2018.

Välkommen att kontakta oss när som helst om du vill veta mer om vårt arbete kring din integritet, eller om du vill ändra, ta bort eller få information om dina uppgifter.  I vissa fall måste vi dock behålla dem av rättsliga skäl. Du har även rätt att inge klagomål till tillämplig tillsynsmyndighet om du anser att dina personuppgifter behandlas i strid med tillämplig personuppgiftslagstiftning.