Om Kunskapsmedia Group

Film är fantastiskt för att förklara komplicerade saker och underlätta inlärningen. Hos oss hittar du ca 800 utbildningsfilmer för hela grundskolan. Varje år tillkommer ca 50 nya titlar.

Koppla upp dig och logga in – med vårt abonnemang kan du enkelt streama högkvalitativa utbildningsfilmer direkt i klassrummet.

De flesta av våra filmer produceras här i Sverige, från research/manus till postproduktion.
Vi lever för att göra de bästa, mest angelägna, mest nyskapande och mest pedagogiska utbildningsfilmerna. Dessutom vet vi att vi är bra på det vi gör. Våra filmer används av tusentals elever och lärare – varje dag!

Vilka är vi?

Kunskapsmedia Group består av fyra varumärken; Kunskapsmedia, Solfilm Media, ETS Media och Eduklips. Vi har över 15 års erfarenhet av att arbeta med utbildningsfilmer för skolan. Tillsammans erbjuder vi hundratals filmer och utbildningsklipp inom de flesta skolämnen för grundskola och gymnasium.

Våra filmer är anpassade för att möta läroplanens riktlinjer. De flesta har studiehandledningar som underlättar pedagogernas arbete och finns med svensk undertextning.

Alla våra filmer har institutionella rättigheter (för skolor, organisationer och företag), så visar du film från oss följer du reglerna. Läs mer på www.skolfilm.com.