Vi vill använda spårningskakor för att förbättra din upplevelse.

Kör schyst!: Gräva efter guld – om samarbete

Det här avsnittet av Kör Schyst! berättar om hur man kan uppnå stordåd om man arbetar tillsammans. Isabell ska till Fordonsköping på stavningstävling, men upptäcker att vägen snöat igen!

Alla bilarna i staden Auto hjälper till för att försöka få bort snön och komma igenom till den andra sidan. Isabell och hennes vänner blir förvånade när plötsligt bilar ifrån Fordonsköping kommer igenom från andra sidan – de har också samarbetat för att få igenom Isabell!

Filmen kan ses med svenskt eller engelskt tal

Om serien
Denna Emmy belönade animerade serie presenterar olika karaktärer i form av bilar. Varje avsnitt i serien är utformat för att lära barnen något, t.ex. om respekt, hänsyn eller rättvisa. Serien fokuserar på 9 stycken bilar med sina egna unika personligheter. Serien är baserad i staden Auto där livet är bra - men inte perfekt. Födelsedagar firas, fotbollsmatcher vinns och äventyr utforskas. Bilarna måste gå till skolan och följa reglerna.

Det som händer karaktärerna i Kör schyst liknar vad barn möter varje dag i sina egna liv. Kör schyst är avsett som ett verktyg för att hjälpa till att bygga positiva värden och uppmuntra barn att stärka sina karaktärer, relationer och personliga mål.

Artikelnummer
KMEDIA1324
200,00 kr

Det här avsnittet av Kör Schyst! berättar om hur man kan uppnå stordåd om man samarbetar. Isabell ska till Fordonsköping på stavningstävling, men upptäcker att vägen snöat igen!

Skolans värdegrund och uppdrag

Skolan har i uppdrag att förmedla och förankra grundläggande värden och främja elevernas lärande för att därigenom förbereda dem för att leva och verka i samhället.

Genom undervisningen i ämnet samhällskunskap ska eleverna sammanfattningsvis ges förutsättningar att utveckla sin förmåga att:

• reflektera över hur individer och samhällen formas, förändras och samverkar.

Undervisningen i engelska ska behandla följande centrala innehåll i årskurs 1-6

Lyssna och läsa – reception
• Tydligt talad engelska och texter från olika medier.
• Filmer och dramatiserade berättelser för barn och unga.

Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto