Vi vill använda spårningskakor för att förbättra din upplevelse.

Kör Schyst: Chansningarnas land – om pålitlighet

Chansningarnas land är en historia om Johnnys resa till ett land som faktiskt är väldigt... konstigt. Han fantiserar ihop hela historien efter att ha fått en hård smäll av Professorns raket. Men även om platsen inte finns på riktigt, lär sig Johnny en riktig läxa: att pålitlighet är väldigt viktigt.

Denna Emmy® belönade animerade serie presenterar olika karaktärer i form av bilar. Varje avsnitt i serien är utformat för att lära barnen något, t.ex. om respekt, hänsyn eller rättvisa. Serien fokuserar på 9 stycken bilar med sina egna unika personligheter. Serien är baserad i staden Auto där livet är bra - men inte perfekt. Födelsedagar firas, fotbollsmatcher vinns och äventyr utforskas. Bilarna måste gå till skolan och följa reglerna.

Det som händer Kör schyst’s karaktärer liknar vad barn möter varje dag i sina egna liv. Kör schyst är avsett som ett verktyg för att hjälpa till att bygga positiva värden och uppmuntra barn att stärka sina karaktärer, relationer och personliga mål. Programmen kommer med svensk och engelsk språkversion.

Artikelnummer
KMEDIA1322
200,00 kr

”Kör schyst!” är en animerad serie där varje avsnitt lär barnen om t.ex. respekt, ansvar eller pålitlighet. Det här avsnittet tar upp ämnet pålitlighet, då Johnny lär sig om pålitlighet i en dröm.

Skolans värdegrund och uppdrag

Skolan har i uppdrag att förmedla och förankra grundläggande värden och främja elevernas lärande för att därigenom förbereda dem för att leva och verka i samhället.

Genom undervisningen i ämnet samhällskunskap ska eleverna sammanfattningsvis ges förutsättningar att utveckla sin förmåga att:

• reflektera över hur individer och samhällen formas, förändras och samverkar.

Undervisningen i engelska ska behandla följande centrala innehåll i årskurs 1-6

Lyssna och läsa – reception
• Tydligt talad engelska och texter från olika medier.
• Filmer och dramatiserade berättelser för barn och unga.

Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto