Vi vill använda spårningskakor för att förbättra din upplevelse.

Isglöd

Isglöd handlar om kreativitet och hur det leder till framgång. Syftet med filmen är att visa hur kreativitet kan bidra till att utveckla verksamheter och inspirera till eget kreativt arbete i din organisation. Du får ett antal konkreta råd som verktyg på vägen. Du måste våga tänka annorlunda, använda problem som möjligheter, samarbeta för rätt kompetens och använda mod, samt fokusera på målet. Omöjligt – då är du på rätt väg!

I filmen medverkar människor som har tänkt annorlunda och prövat det okända för att nå framgång. Vi följer Ishotellet och dess grundare Yngve Bergkvist, Damasteel med Per Billgren som säljer stål för femtio gånger högre pris än konkurrenterna samt Malin Lindfors Speace, som grundade Situation Stockholm och ägare i Ethos International som bedriver CSR eller hållbarhetsarbete.

Artikelnummer
KMEDIA1270
200,00 kr

Isglöd handlar om kreativitet och hur det leder till framgång. Syftet med filmen är att visa hur kreativitet kan bidra till att utveckla verksamheter och inspirera till eget kreativt arbete.

Undervisningen i samhällskunskap ska behandla följande centrala innehåll i årskurs 7–9

Samhällsresurser och fördelning
• Arbetsmarknadens och arbetslivets förändringar och villkor, till exempel arbetsmiljö och arbetsrätt. Utbildningsvägar, yrkesval och entreprenörskap i ett globalt samhälle. Några orsaker till individens val av yrke och till löneskillnader.

Undervisningen i samhällskunskap (gymnasiet) ska behandla följande centrala innehåll:

• Arbetsmarknad, arbetsrätt och arbetsmiljö. Arbetsmarknadens parter, deras olika roller och betydelse för samhällsutvecklingen. Arbetsmarknadens sätt att fungera, anställningsvillkor.

Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto