Vi vill använda spårningskakor för att förbättra din upplevelse.

Honungsfällan

Jacob har under flera år slitit hårt, vilket har betalat sig. Han har jobbet han alltid drömt om. Han, Sara och barnen bor i huset han alltid velat ha, i området han alltid velat bo i. Men denna framgång har också har också sitt pris. Under ett dramatiskt dygn, där Jacobs hela tillvaro vänds upp och ner, tvingas han besluta sig för om det priset är värt att betala.

Honungsfällan är en film som ifrågasätter om det är möjligt att hitta den perfekta balansen i livet. Varför stannar man inte upp i tid och tänker efter? Hur är det möjligt att så många människor prioriterar bort det som egentligen är det viktiga? Och vad är det viktiga? För alla vet att honungens sötma lockar. Men den är en riktig fälla.
Artikelnummer
KMEDIA1199
200,00 kr
Jacob har under flera år slitit hårt, vilket har betalat sig. Han har jobbet han alltid drömt om, fru, barn och ett fantastiskt hus. Men denna framgång har också har också sitt pris...

Undervisningen i samhällskunskap ska behandla följande centrala innehåll i årskurs 7–9

Samhällsresurser och fördelning
• Skillnader mellan människors ekonomiska resurser, makt och inflytande beroende på kön, etnicitet och socioekonomisk bakgrund. Sambanden mellan socioekonomisk bakgrund, utbildning, boende och välfärd. Begreppen jämlikhet och jämställdhet.

Undervisningen i ämnet samhällskunskap ska ge eleverna förutsättningar att utveckla följande:

2. Kunskaper om historiska förutsättningars betydelse samt om hur olika ideologiska, politiska, ekonomiska, sociala och miljömässiga förhållanden påverkar och påverkas av individer, grupper och samhällsstrukturer.

Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto