Vi vill använda spårningskakor för att förbättra din upplevelse.

Foten på hjärtat

Varför vill tjejerna som Adam träffar på nätet inte dejta honom? Varför bär Amanda ständigt på en spruta med adrenalin? Och varför blev Murat huligan, klottrare, värsting och jagad av civilpoliser? Svaren får Du i denna dokumentär om tre vanliga, ovanliga ungdomar. Filmen formas till en road-movie, en resa till Hultsfredsfestivalen, som synliggör människans ständiga kamp för lika värde.

Filmen är tänkt att bli ett medium för ungdomar med funktionshinder att beskriva sina liv på ett mänskligt och intuitivt sätt - sin tillvaro som de själva upplever den. Producerad av Wigardt Media i samarbete med Myndigheten för Skolutveckling, Specialpedagogiska Institutet och Rockparty i Hultsfred.

Artikelnummer
KMEDIA1095
200,00 kr

Varför vill tjejerna som Adam träffar på nätet inte dejta honom? Varför bär Amanda ständigt på en spruta med adrenalin? Och varför blev Murat huligan, klottrare, värsting och jagad av civilpoliser?

Undervisningen i samhällskunskap ska behandla följande centrala innehåll i årskurs 7–9

Individer och gemenskaper
• Ungdomars identiteter, livsstilar och välbefinnande och hur detta påverkas, till exempel av socioekonomisk bakgrund, kön och sexuell läggning.

Undervisningen i samhällskunskap ska behandla följande centrala innehåll

• Gruppers och individers identitet, relationer och sociala livsvillkor med utgångspunkt i att människor grupperas utifrån kategorier som skapar både gemenskap och utanförskap.

Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto